mandag den 5. oktober 2009

Fremstilling af yoghurt

En ½ liter sødmælk er hældt i gryden, og skal nu varmes op til ca. 41-43 grader.Når mælken har opnået den rette temperatur hældes den over i en skål, hvor 3 spsk. naturel yoghurt tilsættes.

Yoghurten ser herefter således ud. Den skal nu stå i en termobox i et døgn, og efterfølgende et døgn i køleskabet.

Efter de 2 døgn er yoghurten færdig og klar til at blive spist. Jeg valgte at putte lidt müsli på.




2 kommentarer:

  1. Hej Michael

    Det ser lækkert ud - jeg linker fra undervisningsbloggen: http://vaerkstednaturteknik.blogspot.com/2009/09/fra-jord-til-bord-fremstilling-af-smr.html

    Hvordan går det med fra-jord-til-bord-opgaven?

    Vh Ida

    SvarSlet
  2. Hej Ida

    Det går fint.. Vi er i gruppen gået tilbage til middelalderen, men det kan du jo snarest læse mere om :)
    Du spurgte i et tidligere indlæg, hvordan det gik med friluftsaktiviteterne, og der har været lidt stilstand.. primært grundet vejret. Men har noget planlagt i næste uge, hvis vejret ellers holder..

    Michael

    SvarSlet