En ½ liter sødmælk er hældt i gryden, og skal nu varmes op til ca. 41-43 grader.Når mælken har opnået den rette temperatur hældes den over i en skål, hvor 3 spsk. naturel yoghurt tilsættes.
Yoghurten ser herefter således ud. Den skal nu stå i en termobox i et døgn, og efterfølgende et døgn i køleskabet.
Efter de 2 døgn er yoghurten færdig og klar til at blive spist. Jeg valgte at putte lidt müsli på.
Det går fint.. Vi er i gruppen gået tilbage til middelalderen, men det kan du jo snarest læse mere om :) Du spurgte i et tidligere indlæg, hvordan det gik med friluftsaktiviteterne, og der har været lidt stilstand.. primært grundet vejret. Men har noget planlagt i næste uge, hvis vejret ellers holder..
Hej Michael
SvarSletDet ser lækkert ud - jeg linker fra undervisningsbloggen: http://vaerkstednaturteknik.blogspot.com/2009/09/fra-jord-til-bord-fremstilling-af-smr.html
Hvordan går det med fra-jord-til-bord-opgaven?
Vh Ida
Hej Ida
SvarSletDet går fint.. Vi er i gruppen gået tilbage til middelalderen, men det kan du jo snarest læse mere om :)
Du spurgte i et tidligere indlæg, hvordan det gik med friluftsaktiviteterne, og der har været lidt stilstand.. primært grundet vejret. Men har noget planlagt i næste uge, hvis vejret ellers holder..
Michael